Roggebrood met Gerookte Palingfilet
05-11-2024Voor wie op zoek is naar een stijlvolle en smaakvolle snack, is dit hapje met roggebrood en gerookte paling een echte aanrader. Dit gerecht is super simpel om te maken en een super lekkere combinatie.
Voor wie op zoek is naar een stijlvolle en smaakvolle snack, is dit hapje met roggebrood en gerookte paling een echte aanrader. Dit gerecht is super simpel om te maken en een super lekkere combinatie.
De warme zomerse dagen zijn weer aangebroken! Dit is de tijd voor lichte, verfrissende maaltijden die de smaakpapillen prikkelen zonder zwaar op de maag te liggen.
Het lenteseizoen is weer aangebroken! Dit is de tijd voor lichte en smaakvolle maaltijden. Een van onze favoriete lentegerechten is gegrilde zalm met knapperige groene asperges, geserveerd met een frisse citroen-dille saus.
Snoekbaars, de leeuw van de Nederlandse wateren, heeft een delicate en verfijnde smaak die bij velen geliefd is. Veel heeft snoekbaarsfilet niet nodig, dus hierbij een recept voor een delicatesse van snoekbaars op je bord!
De bekendste soorten vis die voor sushi worden gebruikt zijn natuurlijk zalm en tonijn, maar wist je dat je bijvoorbeeld ook gerookte palingfilet er goed kunt gebruiken voor Sushi?
Zelf Zalmbuikjes roken is best eenvoudig. Hoe moet je dan verse zalmbuikjes roken? We leggen het je stap voor stap uit in dit artikel. Alle tips en trucs over het roken van zalmbuikjes!
Pasen is de perfecte gelegenheid om te genieten van heerlijk eten met vrienden en familie. En wat is er nu beter dan koudgerookte zalm als onderdeel van de paasbrunch? Lekker & Gezond!
Heerlijk voorgerecht met rode bier en ambachtelijk gerookte palingfilet in de hoodrol. Een lekkere combinatie en makkelijk om op tafel te zetten, want klaar in een handomdraai.
Zelf een lekker broodje makreel maken? Lees hier hoe je dat het beste kan doen en ga aan de slag met ons recept voor een gezond broodje gerookte makreelfilet. Want makreel zit vol met gezonde Omega-vetten en is tevens rijk aan eitwit!
De zon laat zich weer zien! Dat betekent het tijd wordt om de barbecue schoon te maken en weer op te stoken. Wanneer we aan barbecueën denken, denken we al gauw aan grote stukken vlees op de grill. Maar vis is ook een geweldige en tevens gezonde optie voor op de BBQ!
Deze gerookte paling wraps heb je binnen een handomdraai gemaakt, duurt niet langer dan 10 minuten! Gezond, lekker en snel!
Heerlijke Snoekbaarsfilet met wittewijnsaus uit de oven maken? Lees dan snel verder! Dit recepet helpt je om een heerlijk gerecht op tafel te zetten!
Ben je op zoek naar een lekker visgerecht voor Kerst? We hebben 2 heerlijke gerechten voor de Kerstdagen voor je uitgezocht. Een voorgerecht en een hoofdgerecht. Gezond, lekker en snel.
Wil je ceviche van snoekbaars maken? Lees dit recept en bekijk de video om zelf cevische van snoekbaarsfilet te maken. Het is super eenvoudig! Een culinair recept van Palingshop & Smaakvol NH.
Een video waarin wordt uitgelegd hoe u witte asperges met Gerookte Beekridder kunt klaarmaken. Verras familie en vrienden door sterrengerecht zelf te maken!
Sommige recepten moeten gewoon lekker snel en makkelijk, maar natuurlijk wel lekker zijn. Een Blini met gerookte palingfilet is dat. Eenvoudige amuse, simpel te maken. Ook goed te maken met gerookte zalm!
Onze gerookte zalm komt uit Noorwegen en wordt warm gerookt op eikenhout. De zalm en avocado vullen elkaar goed aan in dit gerecht. De tomaatjes worden in de oven geroosterd waardoor ze lekker zoet worden. Als laatste voegt de citroen er wat frisheid aan toe. Bereidingstijd: 30 minuten.
Onze kabeljauw is heerlijk vers en is gevangen in de Noordzee, dus kabaeljauw van de beste kwaliteit! Dit gerecht is ideaal als een heerlijke makkelijke maaltijd voor een doordeweekse avond.
Wilt u eens iets anders dan de gewone stamppot, maak dan deze heerlijke Gumbo met Rivierkreefjtes!
Breng de professionele keuken naar uw thuis. Door middel van dit makkelijke recept zal u thuis culinair kunnen genieten van dit heerlijke gerecht.
De roodbaars heeft vast en smakelijk wit vlees. Met dit gerecht komt de roodbaars helemaal tot zijn recht.
De pieterman is een vis die niet veel mensen kennen. De bereidingstijd: 50 minuten.
Gebakken Sliptong is een typisch Nederlands visgerecht, helemaal als je het serveert met aardappeltjes en boontjes!
Wilt u zelf een heerlijke Hollandse Garnalencocktail maken? Dat doet u in een handomdraai met dit heerlijke recept!
Het is heerlijk zomers weer, de bbq kan weer aan en wat past daar nu beter bij dan een frisse aardappelsalade met Gerookte Zalmfilet!
Wilt u eens wat anders dan rijst, pasta, of aardappels? Ga dan eens voor dit heerlijke recept met risotto! De coquilles geven dit gerecht een heerlijk luxe twist!
Met pasen staat er natuurlijk paling op tafel en waarom niet een keer paling met een twist? Voor pasen hebben wij daarom voor u een heerlijk recept met scandinavische paling tartaar!
Voor ale keukenprinsen en prinsessen: Drie heerlijke sliptong recepten!
Een heerlijk gerecht, paling in het groen. Vooral bekend in België, maar ook steeds meer Nederlanders eten paling in het groen!
Voor op de barbeque: verse zalm met eigen gemaakte pesto. Makkelijk te bereiden. Mocht u niet zoveel tijd hebben, koop dan zelf pesto en u kunt nog sneller aan tafel!
Culinair expert Alain Caron bezocht Dilvis en ging samen met onze vissers het Alkmaardermeer op. Ze hebben de gevangen snoekbaars gefileerd en Alain het voor ons klaar gemaakt. Het hele recept.
Een recept voor gebakken snoekbaarsfilet dat u grootendeels van te voren kan klaar maken. Lekker met rodekool, veldsla en een notenmayonaise. Het recept is voor 4 personen en de bereiding duurt ongeveer 30 minuten.
Kabeljauw en gerookte zalm uit de oven
Dit recept is voor 4 personen en de bereidingstijd is ongeveer 20 minuten.
Een amuse met onder andere gerookte palingfilet, komkommer en tomaat. Makkelijk te bereiden en van te voren klaar te maken. Lekker om het dinner mee te beginnen.
Heerlijk gebakken snoekbaarsfilet in de pan. De mosterd-roomsaus en de bereiding van de snoekbaars is neemt maar 20 minuten in beslag, maar u zet toch een heerlijk gerecht op tafel!
Een recept voor snoekbaarsfilets uit de oven met een heerlijke zelfgemaakte panering van knoflook, bieslook, peterselie en Parmezaanse kaas.
Een heerlijke omelet met gerookte makreel. Deze omelet is eenvoudig en snel te bereiden. Dit recept is voor 4 personen.
Een zomerse salade als lunch of bij de barbecue! De salade met gerookte palingfilet is lekker fris en makkelijk te bereiden.
Verse beekridderfilet met een zelfgemaakte honing-mosterdsaus geserveerd op een bed van rijst. Voor 4 personen.
Een leuk en makkelijk recept voor Pasen. Roerei met gerookte palingfilet voor de paasbrunch of als voorgerecht bij het dinner.
Recept voor een heerlijke stevige aardappelsoep met Gerookte Paling. Eenvoudig te bereiden. Binnen 45 minuten op tafel. Stevige maaltijdsoep voor 4 personen.
Een heerlijk feestrecept voor een voorgerecht van Gerookte Paling en Hollandse Garnalen. Eenvoudig te maken recept. Natuurlijk, gezond en lekker.
Een heerlijk recept voor snoekbaarsfilet in botersaus. Eenvoudig te bereiden, eet een smakelijke zoetwatervis!
Een recept voor een heerlijke zomerse salade van Gerookte paling. Eenvouduig zelf te maken binnen 15 minuten!
Recept Vichysoisse. Het is een klassieke Franse soep gemaakt van prei en aardappel. De soep kan zowel koud als warm gegeten worden.
Een recept voor op de huid gebakken snoekbaars. Een heerlijk hoofdgerecht voor ongeveer 4 personen.
Een heerlijk recept voor een eenvoudig voorgerecht van gerookte paling en verse Italiaanse pasta. Prettige palingdagen!
Een lekkere, simpele én gezonde snack maken voor het hele gezin? Lees dan gauw verder!
Heeft u twee linkerhanden in de keuken? Niet met dit oer-Hollandse en simpele recept voor stoofaal!
Een verrassend en eenvoudig bijgerechtje voor tijdens de zomerse barbecue, waarbij we deze keer niet 1, maar 2 van onze Palingshop paradepaardjes gebruiken!
Het wordt langzaamaan weer tijd voor de barbecue, maar ook het picknickkleed mag weer van stal!
Via Twitter liep Palingshop.nl laatst tegen een culinair hoogstandje aan. Een hoogstandje met paling in de hoofdrol wel te verstaan.
We moeten er nog even op wachten, maar palingshop neemt alvast een voorproefje met dit heerlijke, gezonde lentegerecht van Beekridderspiesjes met rozemarijn marinade.
Houdt u van lekker eten, maar let u ook een beetje op de lijn én moet het bovendien ook nog gezond zijn, dan hebben wij het ideale recept voor u!
Wederom een klassiekgerecht in een modern jasje. En ook nog eens in een handomdraai op de kersttafel!
De feestdagen komen er aan, tijd dus voor wat feestelijke hapjes op tafel. De bitterbal is natuurlijk niet echt culinair, maar wel een echte klassieker wanneer het om borrelhapjes gaat!
Een klassiek en heerlijk paling recept van Jeroen Klepper, chefkok bij FAbbrica in Bergen. Klassiek. Simpel en lekker in haar eenvoud.
De nog relatief onbekende Beekridder is aan een opmars bezig! En dat is goed nieuws want deze vis is naast erg lekker en veelzijdig ook nog eens geheel duurzaam gekweekt! Een 20 minuten recept/
Paling is zowel gerookt, gestoofd, gebakken op vele culinaire manieren te verwerken, maar dit palinggerecht is wellicht het bekendste onder de palingrecepten: Pailng 't groen.
Een culinair recept van Gordon Ramsay van op de huid gebakken Beekridder met bulgur salade en geroosterde appel. Recept Artic char.
Bakpaling: Een typisch Hollands gerecht Een simpel recept om bakpaling in roomboter te maken.
Een heerlijk oud-Holland recept: Grootmoeders Stoofaal met Opperdoesers. Een traditioneel gerecht. Recept Stoofaal.
Dit snoekbaars recept is een heerlijk licht zomers recept dat u ‘s middags al voor kunt bereiden en ‘s avonds binnen een paar minuten klaar is!
Een gezond en lekker lunchrecept. Een broodje gerookte paling met dillesaus. Dit paling recept is voor 4 personen.
Recept voor een salade van gerookte paling. Dit recept voor gerookte paling is voor 4 personen en wordt bereid met radijs en limoen.
De zomer komt eraan! Daarom is het meer dan tijd voor een zacht en romig zomer recept! Natuurlijk met heerlijke gerookte palingfilet!
Paling in 't groen is een Belgisch gerecht uit de uit de Scheldestreek. Het recept bestaat uit verse paling in een groene saus gemaakt van spinazie en kruiden.
Een recept voor Snoekbaarsfilets zonder huid uit de oven. Voor 4 personen.
Een heerlijk recept: Gerookte paling op lauwwarme aardappel-spinaziesalade. Eenvoudig recept om te maken.