Snoekbaarsfilets uit de oven
Dit recept is voor 4 personen en heeft ongeveer 15 minuten bereidingstijd.
Benodigdheden
1 kg snoekbaarsfilet (4 filets)
2 el peterselie
2 el bieslook
1 teen knoflook
50 g Parmezaanse kaas (geraspt)
2 sneetjes witbrood
1 el citroensap
Olijfolie
Peper en zout
Bereidingswijze
Om te beginnen verwarmen we de oven voor op 200 graden en halen we de snoekbaarsfilets uit de koeling. Daarna hakt u de knoflook en peterselie fijn en knipt u de bieslook.
Nu pakt u de snoekbaarsfilets en bestrooi ze met zout, peper en citroensap. Leg de filets naast elkaar in een ovenschaal en laat dit even intrekken.
Dan kunt u het brood verkruimelen bijvoorbeeld in een keukenmachine. Vermeng de knoflook, peterselie, bieslook en Parmezaanse kaas doorheen. Als alles goed is gemend kunt u het verdelen over de snoekbaarsfilets. Sprenkel als laatst olijfolie over de snoekbaarsfilets.
Zet de schaal in het midden van de oven en laat de snoekbaars in ongeveer 20 minuten gaar worden.
Eet smakelijk!