Super snel Paling Paasrecept!
Het is deze maand pasen en daarom zetten wij de Gerookte Palingfilet deze maand in het zonnetje. Paling is tenslotte een echte paas-klassieker! Heerlijke als voorafje, of tijdens het paasbuffet.
Ingredienten:
250g Gerookte Palingfilet
1 klein uitje
1 kleine appel
2 grote augurken
125 ml crème fraîche
2 eetlepels fijngehakte dille
1 eetlepel citroensap
75 g veldsla
zout, peper
Bereiding
Pel en hak de ui fijn. Schil de appel en verwijder het klokhuis. Snijd de appel, de palingfilet en de augurken in kleine blokjes. Meng de appelstukjes met de ui, de palingfilet en de augurken. Meng de crème fraîche met de dille en het citroensap. Voeg zout en peper naar smaak toe. Schep in het midden van 4 bordjes 1/2 deel van de palingtartaar. Leg de veldsla om de tartaar heen en schep de dillesaus over de veldsla.
Bon Appétit!